Waarom BroodenTomaat?

Wie Zijn Wij en Waarom BroodenTomaat?!

Hoi, wat leuk dat je een kijkje komt nemen bij “Wie Zijn Wij” en “Waarom BroodenTomaat”! BroodenTomaat is in 2013 gestart en is anno 2016 uitgegroeid tot het beste privé tourbedrijf van Barcelona. Omdat er veel vraag is naar privé tours besloot ik om hét privé tourbedrijf te starten waar tours van betere en goede persoonlijke kwaliteit worden gegeven. Bij ons ga jij als een “goede kennis” op stap met een privé gids die al enige tijd in Barcelona woont, levenservaring heeft, ouder is als 28, een zeer goede kennis van de geschiedenis heeft en de stad helemaal fantastisch vindt en jou juist daarom mee kan nemen naar de tofste plekken welke het liefst niet toeristisch zijn. De gidsen bij BroodenTomaat zijn geen stagiaires, hebben een goede persoonlijkheid en zijn altijd up to date over de nieuwste dingen! Het is nooit makkelijk om gidsen als deze te vinden en zij zijn mij dan ook goud waard. Vele tourbedrijven nemen stagiaires aan of iemand die voor een klein jaar in Barcelona komt wonen om van het leven te genieten na school of omdat de propedeuse nog afgemaakt moet worden en dat zo leuk is om dat in Barcelona te doen. Ook na een maand inwerken ben ik van mening dat deze gids niet over de kennis beschikt om jou het echte Barcelona te kunnen laten zien en echt de stad kent zoals gidsen die hier al langer wonen, een kindje hebben, schoolsystemen kennen, Catalaanse schoonouders of vader/moeder hebben en om vanuit het hart te kunnen vertellen.

Hieronder een kleine introductie van mijzelf en mijn gidsen. Wanneer je vragen hebt kun je altijd het contact formulier invullen, mij een WhatsApp bericht sturen of even bellen.

Eigenaar, stadgids en blogger Ingeborg

Eigenaar, voormalig stadgids en blogger Ingeborg

Met wie ga je op stap?

Ik ben Ingeborg, geboren in Alkmaar en sinds oktober 2009 met mijn Nederlandse vriend naar Barcelona gekomen. Om de stad goed te leren kennen ben ik begonnen met het maken van een Nederlands Barcelona blog welke door vele Barcelona bezoekers wordt gelezen. Sinds april 2010 ben ik naast het schrijven van artikelen gaan gidsen en heb in januari 2013 het privé wandeltour bedrijf BroodenTomaat opgezet. Na veel vraag naar fietsen en het enthousiasme van de klanten is het sinds 2014 ook mogelijk om mee te gaan met een privé fietstocht.

Met BroodenTomaat heb ik een onderscheid gemaakt van alle tourbedrijven in de stad. Bij ons staat kwaliteit voorop en ik wil niets liever dan dat de klant het beste meekrijgt in een paar uur tijd. Graag laten wij bij BroodenTomaat de highlights voor wat ze zijn en nemen we je mee naar de lokale plekken van de stad en echte interessante bezienswaardigheden. De tours van BroodenTomaat moeten een meerwaarde hebben aan je bezoek aan Barcelona, nuttig zijn maar vooral ook gezellig en informatief en dat kan alleen met gidsen die verliefd zijn op de stad, hier al enige tijd wonen en een goede levenservaring hebben!

> Klik hier om te reserveren!

Stadgids Jort

Stadgids Jort

Met wie ga je op stap?

Mijn naam is Jort en ik woon als geboren en getogen Groninger sinds 2013 in Barcelona samen met mijn Barcelonese vriendin en onze dochter die hier vorig jaar is geboren. Ik neem je graag mee door de straten en gangetjes van Barcelona om de prachtige gebouwen en de bijzondere plekken te laten zien die in deze stad alom vertegenwoordigd zijn.
Nog steeds kom ik nieuwe plekken en prachtige details tegen in deze wondermooie stad. Graag nodig ik je uit om met mij de stad te ontdekken.

> Klik hier om te reserveren!

Stadgids Laura

Stadgids Laura

Met wie ga je op stap?

Mijn naam is Laura. Ik woon inmiddels ruim een jaar in Barcelona. Mijn vader is Nederlands en mijn moeder Catalaans en hierdoor ben ik opgegroeid in Nederland en Spanje. Ik studeerde culturele antropologie in Utrecht. Zomer vorig jaar miste ik Spanje en ben ik daarom verhuisd naar Barcelona. Ik hou van historie, het omgaan met mensen, om buiten te zijn, fietsen en het ontdekken van de stad. Doordat ik gids ben kan ik al deze dingen combineren met alle dingen waar ik het meeste van hou en dit maakt mij echt gelukkig. Het zou fantastisch zijn om de stad met jou te ontdekken en om jou wat van onze verborgen juwelen te kunnen laten zien!

> Klik hier om te reserveren!

Stadgids Annick

Stadgids Annick

Met wie ga je op stap?

Hallo, mijn naam is Annick. Nadat ik de stad Barcelona al meerdere keren had bezocht ben ik hier eind 2014 naartoe verhuisd om er permanent te blijven! In eerste instantie begon ik met werken op kantoor maar dit verruilde ik al snel voor het werk wat ik nu doe; gidsen in Barcelona! Het is een geweldige stad al fietsend zie en beleef je zoveel meer en ben je erg flexibel. Ik ben blij dat ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken. Barcelona heeft met alle verschillende wijken ontzettend veel te bieden. Zelf ben ik graag op het strand voor een potje beachvolleybal en geniet ik van alle festivals, foodmarkets en de Catalaanse feestdagen die je hier hebt. Ik vind het erg leuk om nieuwe dingen te ontdekken dus hopelijk doen we dat snel samen in Barcelona, groetjes Annick!

> Klik hier om te reserveren!

Stadgids Esther

Stadgids Esther

Met wie ga je op stap?

Ik ben Esther en ben afkomstig uit Gent. Ik woon ruim 5 jaar in Barcelona. Intussen heb ik hier een leven opgebouwd dat ik nooit had durven dromen toen ik uit België verhuisde. Ik heb mijn vriend hier leren kennen, een zoontje gekregen en mag werken als gidse in deze fantastisch mooie stad. Gidsen is voor mij een perfecte mix van twee passies. Zo combineer ik mijn passie voor de stad met mijn passie voor mensen. Ik neem je maar wat graag mee naar charmante pleintjes in de oude stad. Gegarandeerd komt hier een heldhaftig verhaal tot leven uit het woelige verleden van Barcelona. Maar even graag deel ik met jou ook mijn tips voor de mooiste boetiekjes, brunch bars en exclusieve dakterrassen van Barcelona. Mogen tijd maken om je onder te dompelen in deze prachtstad en je tegelijkertijd beter leren kennen, is een echt plezier.

> Klik hier om te reserveren!

Stadgids Marloes

Stadgids Marloes

Met wie ga je op stap?

Ik ben Marloes en ik woon al 14 jaar in Catalonië. Mijn ouders zijn hier naartoe verhuisd om een Bed and Breakfast te beginnen en ik ben hier opgegroeid. Momenteel studeer ik International Business aan de Universitat de Barcelona. Daarnaast laat ik mensen op de fiets graag mijn favorieten plekken van Barcelona zien. Het is een prachtige stad die heel veel te bieden heeft. Ik vind het heerlijk om gewoon door de stad te fietsen en blijf nog steeds nieuwe plekken ontdekken. Ik voel mij thuis in de cultuur hier, hoe de mensen leven en natuurlijk het lekkere eten.

> Klik hier om te reserveren!