TripAdvisor

WIE ZIJN WIJ?

Hi, wij zijn BroodenTomaat!

Een team van gepassioneerde Nederlandse en Vlaamse gidsen in Barcelona. We houden stuk voor stuk enorm van de stad Barcelona, en delen daarom graag onze passie met jou.

We bestaan al sinds 2013 en quality is king. Jij, als onze klant, verdient de beste ervaring die je kan opdoen in Barcelona tijdens jouw verblijf. We zorgen ervoor dat de privé-tours een echte meerwaarde, fun en informatief zijn. We hebben elk ons uniek profiel en jarenlange kennis opgebouwd. Vaak hebben we een local als levenspartner of jaren ervaring als gids hier in Barcelona, wat ons onderscheidt van andere tourbedrijven. Ieder van ons heeft het diepste respect voor jou, onze klant.

Er is voor ons als gids altijd iets nieuws en spannend te ontdekken en daarom houden we de vinger aan de pols van wat leeft in Barcelona. We komen altijd verder dan het toeristische centrum. We houden zowel van het strand, de street art, het eten en drinken als de mooie historische plekjes. Ook de nieuwe places to be, de politieke evolutie, bars, festivals en live concerts kennen we. Het echte Barcelona is creatief, vol leven en bruisend!

Bij BroodenTomaat vind je privé- fietstours en wandeltours van hoge kwaliteit. Jouw Nederlandse of Vlaamse gids geeft je ook nog een schat aan informatie mee zodat je verder kan voor de hele reis.

BroodenTomaat heeft ook dit jaar een Award of Excellence gehaald bij TripAdvisor en ook op Facebook kan je de positieve evaluaties lezen van tevreden klanten. Want daar doen we het voor, we willen jou een echte goeie ervaring schenken in Barcelona. Because we want to see you smile!

Oh en onze naam? Dat is de Nederlandse vertaling van pan con tomate, een van DE tapas gerechtjes die je absoluut eens moet bestellen in Barcelona 😊.

Hieronder een kleine introductie van ons team. Wanneer je vragen hebt kun je hier terecht!


> Klik hier om te reserveren!


ONS TEAM
Stadgids Esther

Stadgids Esther

Met wie ga je op stap?

Ik ben Esther en ben sinds een aantal jaren aan het werk als Vlaamse gids in Barcelona. Ik woon ruim 5 jaar in de stad en heb hier intussen een leven opgebouwd dat ik nooit had durven dromen toen ik uit België verhuisde. Ik heb mijn vriend hier leren kennen, een zoontje gekregen en mag een job doen die ik fantastisch vind : werken als gidse en reisplanner in deze mooie stad. Naast het gidsen, verzorg ik ook de communicatie en groepsreizen voor BroodenTomaat en stuur ik het gidsenteam met plezier aan.Zo combineer ik mijn passie voor de stad met mijn passie voor mensen. Ik leer je maar wat graag persoonlijk beter kennen tijdens de fiets- of wandeltour en deel met jou ook mijn tips om de hele reis af te maken. ¿Vamos?

> Klik hier om te reserveren!

Stadgids Laura

Stadgids Laura

Met wie ga je op stap?

Mijn naam is Laura. Ik woon inmiddels ruim twee jaar in in Barcelona. Mijn vader is Nederlands en mijn moeder Catalaans en hierdoor ben ik opgegroeid in Nederland en Spanje. Ik studeerde culturele antropologie in Utrecht. Ik miste Spanje en ben daarom verhuisd naar Barcelona. Ik hou van historie, het omgaan met mensen, om buiten te zijn, fietsen en het ontdekken van de stad. Doordat ik gids ben kan ik al deze dingen combineren met alle dingen waar ik het meeste van hou en dit maakt mij echt gelukkig. Het zou fantastisch zijn om de stad met jou te ontdekken en om jou wat van onze verborgen juwelen te kunnen laten zien!

> Klik hier om te reserveren!

Stadgids Remco

Stadgids Remco

Met wie ga je op stap?

Hoi ik ben Remco en ik heb een klein geheimpje dat eigenlijk niemand mag weten: ik heb een relatie met twee verschillende vrouwen (niet doorvertellen). De ene heet Berta, is van vlees en bloed en geboren en getogen in Barcelona. Door de jaren heen heeft ze vele van haar favoriete plekjes en verhalen over de stad met me gedeeld. Mijn tweede vriendinnetje heet Barna (zoals de locals de stad noemen), lijkt van steen, maar heeft een groot hart. Ook zij geeft beetje bij beetje haar geheimen aan me prijs. Berta en Barna mogen elkaar gelukkig en vullen elkaar zelfs perfect aan. Laten we daarom samen de rijkdommen van Barna ontdekken, zien en beleven. Ongetwijfeld zal zij ook jullie hart veroveren.

> Klik hier om te reserveren!

Stadgids Gertrude

Stadgids Gertrude

Met wie ga je op stap?

Hola, ik ben Gertru en na een zoveelste vakantie in Barcelona, 5 jaar geleden, hier blijven plakken. Na een studie toerisme en de lerarenopleiding Spaans, voor mij een hele logische keuze. Tel daarbij het heerlijke klimaat, de diversiteit, de cultuur en historie van de stad en ook nog het strand en je kunt vast wel begrijpen waarom ik verliefd ben op Barcelona. Dat wil ik graag met jullie delen en aan jullie laten zien door middel van een andere grote passie van mij, het fietsen. Ik vind het heerlijk om buiten te zijn en lekker door te stad te fietsen. Wat mij betreft is de fiets het ideale vervoersmiddel om de stad te verkennen. Het werk dat ik nu doe als gids op de fiets in Barcelona is dan ook mijn ideale baan. Graag laat ik jullie de mooiste plekjes van mijn stad zien, met daarbij natuurlijk een heleboel goede tips om leuke dingen te doen, en lekker te eten en te drinken.

> Klik hier om te reserveren!

Stadgids Mathieu

Stadgids Mathieu

Met wie ga je op stap?

Mijn naam is Mathieu, ondertussen 36 jaar oud, geboren en getogen in Gent. In 2009 bracht ik voor een vriend een zeilboot van Bretagne naar Barcelona en sindsdien heb ik besloten in het zonnige Barcelona te blijven. Niet alleen de zon heeft me in Barcelona gehouden, ook haar unieke geschiedenis en nog uniekere "vibe".

In België heb ik 2 jaar architectuur gestudeerd en daarna een bachelor meubelmakerij afgewerkt, dus architectuur en mooie dingen in het algemeen hebben me altijd geïnteresseerd.

Sinds 2 jaar ben ik aan het werk als Vlaamse gids in Barcelona en het bevalt me heel goed. Zeker wanneer er een goede wisselwerking is tussen bezoeker en gids!

> Klik hier om te reserveren!

Stadgids jullie?

Want to join our team?

Wil jij ook ons team versterken?

We zijn altijd op zoek naar ervaren Nederlandstalige of Vlaamse gidsen in Barcelona, dus stuur graag een mailtje naar jobs@broodentomaat.com