Wandelen in Barcelona: Ruta centro

Alle dagen te boeken - Nederlandse gids - Altijd privé
Deze tours starten om: 10:00h, 10.30h en 15.00h
Prijs: 39€ p.p.

De ideale privé tour om al wandelend kennis te maken met Barcelona. Onder begeleiding van een Nederlandstalige gids wordt je op een wandeltour meegenomen door de eeuwenoude straten van Barcelona met prachtige pleinen, verborgen juweeltjes en pittoreske plekken die je zelf niet snel zult vinden! Ruta Centro is een gezellige en informatieve wandel tour welke ideaal is wanneer je de eerste keer Barcelona bezoekt of wanneer je met het gezin de Catalaanse hoofdstad aandoet.

Wandel mee en ontdek de geheime plekjes van deze wijk. De gids brengt je terug naar de Romeinse stad waar het allemaal ruim 2000 jaar geleden begon. Zie de overblijfselen van de tempel van Keizer Augustus, maar ook resten van de Spaanse Burgeroorlog die van 1936-1939 was. Artistieke bars, cafés, relaxte sferen en kleine, prachtige kunstgalerijen van locals over de hele wereld. Geniet van de verhalen van de gids die niet alleen maar droge stof verteld, maar ook verhalen van het Barcelona van nu met leuke anekdotes!

En vergeet niet:

 • - Deze tour is volledig privé
 • - Volledig Nederlandstalig
 • - Perfect om Barcelona te leren kennen!
 • Waar start de tour? De tour start aan plaça Catalunya. Na de aanvraag van de tour hebben wij een persoonlijke emailwisseling waarin je de exacte gegevens met uitleg in .pdf bijlage ontvangt.

  > Klik hier om te reserveren!


  Onze andere privé tours in Barcelona

  Wandel tour Barrio Gracia - Fietsen in Barcelona
  Wandel tour met Wijnproeverij - Familie wandel tour
  Familie fiets tour - Barcelona op zijn best