Wandelen in Barcelona: Barrio Gràcia

maandag t/m zaterdag te boeken (uitgezonderd Catalaanse feestdagen) - Nederlandse gids - Altijd privé
Deze tours starten om: 10.30h en 11.00h
Prijs: 39€ P.P
Laat je meenemen door een Nederlandstalige privé gids op een unieke wandel tour in Barcelona door het volkswijkje Gràcia. Gràcia is een wijk waar weinig toeristen komen en daardoor één van de buurten waar je de echte lokale sfeer kunt proeven. Om een wandeling door deze wijk te maken krijg je echt een goed beeld van de Catalanen, kunstenaars en jongeren die hier wonen. Gràcia kent talloze pleintjes en knusse straatjes met hier en daar een voetpad welke niet breder dan een halve meter is. De Nederlandse gids neemt je te voet mee door de leukste straten en stopt bij de meest pittoreske en knusse plekken, want jouw gids weet precies de weg te vinden in dit knusse wijkje waar iedereen buiten met elkaar leeft en je wel een beetje de weg moet kennen!

Ieder plein heeft zijn eigen charme en rondom deze pleinen zitten niet alleen boetiekjes, maar vooral veel bars en cafés. Smalle straatjes met kleine winkeltjes met bijzondere spullen of mooie binnentuinen waar een kopje koffie of thee gedronken kan worden. Bewonder een vrijwel onbekend pand van de beroemde architect Gaudí en zie de locals hun boodschappen doen of genieten op de terrasjes.

Deze wandeling is super voor een koppel, meiden/dames groep, culinaire en moeder en dochter stedentrip naar Barcelona.

En vergeet niet:

 • - Deze tour is volledig privé
 • - Volledig Nederlandstalig
 • - Een unieke wijk voor de echte liefhebber!
 • Waar start de tour? De tour zal starten aan Passeig de Gràcia. Na de aanvraag van de tour hebben wij een persoonlijke emailwisseling waarin je de exacte gegevens met uitleg in .pdf bijlage ontvangt.

  > Klik hier om te reserveren!


  Onze andere privé tours in Barcelona

  Wandel tour Ruta Centro - Fietsen in Barcelona
  Wandel tour met Wijnproeverij - Familie wandel tour
  Familie fiets tour - Barcelona op zijn best