Ruta Centro

Ruta centro

Alle dagen te boeken - Nederlandse gids - Altijd privé. Prijs: €26,- p.p.
De ideale privé tour om al wandelend kennis te maken met Barcelona. Onder begeleiding van een Nederlandstalige privé gids wordt je op een wandeltour meegenomen door de eeuwenoude straten van Barcelona met prachtige pleinen, verborgen juweeltjes en pittoreske plekken die je zelf niet snel zult vinden! Modernistische panden, interessante pleinen en een zeer boeiende geschiedenis. Waanneer je voor de eerste keer Barcelona bezoekt is dit de ideale kennismaking ’s tour waarmee je tevens een goed overzicht van het centrum zult krijgen. Een toeristisch centrum met nog vele verborgen juwelen!

> Lees meer over deze wandeltour

Barrio Gracia

Barrio Gràcia

Maandag t/m zaterdag te boeken (uitgezonderd Catalaanse feestdagen) - Nederlandse gids - Altijd privé Prijs: €26,- p.p.
Laat je meenemen door een Nederlandstalige privé gids op een unieke wandel tour in Barcelona door het volkswijkje Gràcia. Gràcia is een wijk waar weinig toeristen komen en daardoor één van de buurten waar je de echte lokale sfeer kunt proeven. Een versmarkt welke vol staat met winkelende Catalanen, knusse boetiekjes en vele pleintjes vol gezellige terrasjes! En wist je dat hier zelfs een pand van Antonio Gaudi te vinden is?! Noteer de leukste adressen wnat de ideale tour om een wijk te leren kennen waar nog niet veel toeristen komen en je zeker nog na de tour blijven vertoeven. Leer Gracia met ons kennen!

> Lees meer over deze wandeltour

Barcelona op de fiets

Fietsen in Barcelona

Alle dagen te boeken - Nederlandse gids - Altijd privé. Prijs: vanaf €40,- p.p.
Ontdek Barcelona op de fiets tijdens de privé fiets tour van BroodenTomaat! Laat de Nederlandstalige privé gids jou en jouw gezelschap op een ontspannen manier de mooiste plekken zien. Omdat de tour privé is kan alles op jullie aangepast worden. Deze excursie is niet alleen een avontuur, maar ook een culturele, interessante en culinair ontworpen tour vol leuke dingen om te leren over de stad en om Barcelona bezoekers het allerbeste te laten zien. Onze gidsen zijn ouder en hebben veel meer ervaring dan de meeste tourbedrijven in de stad en weten precies waar ze jou mee naar toe moeten nemen, geen enkele vraag zal onbeantwoord blijven!

> Lees meer over deze fietstour

Barcelona op z’n best!

Barcelona op z’n best!

6 uur durende privé fiets en wandeltour! Prijs: €110,- p.p.
De ideale tour om Barcelona zeer goed te leren kennen of om eens een ander Barcelona te ontdekken met privé gids! Fiets met ons mee, lunch tussen de locals en ter afwisseling maken we een interessante wandeling. De wijken met de minste toeristen liggen wat verder uit het centrum vandaan en de privé wandel- en fietstour van BroodenTomaat combineert juist de voordelen van beide tours door te fietsen door verschillende wijken van Barcelona en biedt de mogelijkheid om te kunnen wandelen door een lokale en gezellige wijk zoals Gracia of Poble Nou, waar de Catalanen zelf wonen en werken en nog maar weinig ontdekt is door toeristen.

> Lees meer over deze wandeltour

Wandeltour met wijnproeverij

Wandeltour met Wijnproeverij

vrijdag. zondag. maandag. - Nederlandse gids. Prijs: €70,- p.p.
Wil je meer weten van Barcelona en wil je meer weten van wijn? Boek dan nu deze unieke wandel tour! Deze wandeltour start met Nederlandse gids die je meeneemt door het oudste gedeelte van Barcelona. Leer, zie en beleef de beste plekken die het oude historische centrum te bieden heeft en noteer de interessantste plekken. Na ongeveer 2 uur wandelen brengt jullie privé gids jullie bij het proeflokaal van Claartje die jullie direct al zal verwelkomen met een goed glas cava! Vanaf dit moment gaan jullie nog eens 2 uur van alles leren over de wijnen van Spanje. Voor de beginner en echte wijnkenner de ideale tourcombinatie!

> Lees meer over deze unieke tour


Fietsen met de kinderen in Barcelona: Mamyloe familiefietstour

Fietsen met de kinderen in Barcelona: Mamyloe familiefietstour

Alle dagen te boeken - Nederlandse gids. Prijs: €40,- p.p.
Fietsen door Barcelona, een actieve en leuke tour voor het hele gezin! Deze unieke fietstour met de kinderen hier in Barcelona is speciaal opgezet in samenwerking met Mamyloe.nl, want wij kennen als geen ander de tofste en gaafste plekken voor jou en je kinderen! Onze Mamyloe fietstour is erg populair bij gezinnen, we hebben zelfs vier generaties gehost van één familie op deze tour. Er zijn speciale kinderprijzen en tijdens de tour zijn er extra aandachtspunten waardoor de kinderen het even leuk en interessant vinden als de ouders. Wij stemmen graag de verhalen af op de interesses en leeftijden van de groep voor de perfecte beleving!

> Lees meer over deze unieke tour

 Wandelen met de kinderen in Barcelona: Mamyloe familiewandeltour

Wandelen met de kinderen in Barcelona: Mamyloe familiewandeltour

Alle dagen te boeken - Nederlandse gids. Prijs: €26,- p.p.
Een zeer leuke, actieve en interessante wandeltour voor het hele gezin in Barcelona! Boek nu samen met de kinderen deze unieke tour welke speciaal is opgezet met Mamyloe.nl Evenals de Mamyloe fietstour zijn er speciale kinderprijzen en zijn er tijdens de tour zijn er extra aandachtspunten waardoor de kinderen het even leuk en interessant vinden als de ouders. Wij stemmen graag de verhalen af op de interesses en leeftijden van de groep voor een onvergetelijke familieactiviteit in het mooie Barcelona! Geschiedenisverhalen zullen verteld worden, maar passende speciale uitleg voor de kinderen. Privé, cultureel, interessant en vol plezier!

> Lees meer over deze unieke tour