Privé fietstours en wandelingen in Barcelona

Welkom bij BroodenTomaat! Wil je graag op stap met een Nederlandstalige of Vlaamse gids in Barcelona? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. BroodenTomaat is de referentie in Barcelona voor privé fietstours en wandelroutes van hoge kwaliteit. Het verschil met andere tourbedrijven, is dat je ij en je familie of vrienden altijd genieten van een privé tour met een Vlaamse of Nederlandstalige gids in Barcelona. De gids is er dus enkel voor jou en je gezelschap, wat de tour heel persoonlijk en uniek maakt!

Of je nu een fietstour in Barcelona wilt of een wandeltour, met onze gidsen ontdek je plekjes die je zelf niet kan vinden en hoor je verhalen boordevol passie verteld. We dompelen je graag onder in onze mooie stad, haar geschiedenis en haar weetjes en geven maar wat graag tips mee voor leuke activiteiten in Barcelona.

Je gaat dus op stap met een een Vlaamse of Nederlandse gids die al lang in Barcelona woont en de stad als geen ander kent. Wil jij graag de verborgen juweeltjes ontdekken of net langs de Sagrada Familia fietsen? Alles kan. Voor de kinderen hebben we altijd speciale aandacht zodat ook hun fietstour of wandeling een geslaagde activiteit is.

Wat je bij BroodenTomaat krijgt :

  • Een privé tour in Barcelona: je gaat op stap met een gids die enkel jou en je familie of vrienden meeneemt door de stad.
  • Een Nederlandstalige gids die hier al jaren woont en een echte local is geworden.
  • Bijzondere plekken en originele, interessante tours zijn onze kracht
  • Tips voor de komende dagen
  • Reken op hoge, kwalitatieve fietsen voor de fietstour. Je komt bovendien terecht in een van de meest charmante fietswinkels van Barcelona, El Ciclo
Let op reserveer je tour minimaal 2 weken van te voren want vol = vol!

Privé Fietstours in Barcelona

Privé fietstours

E-Bike Tour 3h € 70€ p.p. Duur: 3 uur  
Fietstour 3h € 55€ p.p. Duur: 3 uur  
Familie fietstour    € 55€ p.p.* Duur: 3 uur  
* Kinderen t/m 12 jaar €10,- p.p.
Mits min. 2 volwassenen
 

> Klik hier om te reserveren!Te Voet

Privé Wandeltours in Barcelona
Ruta Centro € 39€ p.p. Duur: 2 uur  
Barrio Gracia € 39€ p.p. Duur: 2 uur  
Familie wandeltour    € 39€ p.p.* Duur: 2 uur  
* Kinderen t/m 12 jaar €10 p.p.
Mits min. 2 volwassenen
 

> Klik hier om te reserveren!