Tickets voor alle bezienswaardigheden in Barcelona!

Welkom op deze sectie van BroodenTomaat en BarcelonaInfo. Hier kan je veilig en makkelijk tickets kopen voor musea en bezienswaardigheden in Barcelona. Zo hoef je niet meer aan te schuiven en ben je zeker dat je de juiste tickets hebt!

We werken samen met Ticketbar een Nederlands bedrijf dat zich volledig richt op de verkoop van toegangstickets tot alle attracties in Barcelona die er toe doen! Wil je de Sagrada Familia binnengaan, naar Camp Nou of het Picasso Museum? Via deze pagina, kun je veilig en makkelijk toegangstickets kopen tot allerlei bezienswaardigheden in Barcelona.

Het is 100% veilig en je kan Ticketbar direct benaderen voor vragen via customerservice@ticketbar.nl

Je kan uiteraard ook ter plekke tickets kopen bij de bezienswaardigheden, maar het kopen via deze pagina biedt je een aantal voordelen:

  • Veilig en makkelijk
  • Geen wachtrijen
  • Alles op 1 overzichtelijke plek te koop
  • Alles is in het Nederlands!
  • Je steunt Barcelonainfo.nl aangezien we een kleine vergoeding krijgen per verkocht ticket en dit weer helpt om onze blog draaiende te houden en jullie zo blijven voorzien van gratis tips en informatie

Het proces is heel simpel. Zoek de bezienswaardigheid/activiteit die je wilt boeken, kies het aantal tickets en volg de stappen op het scherm. De betaling is 100% gegarandeerd en veilig omdat je betaalt met iDeal, Visa, MasterCard, Mr Cash en Giropay!