Nederlandstalige Privé Wandeltours!

Tour met privé gids door Barcelona voor een normale prijs!

Verwacht tijdens onze tours niet de standaard route langs de drukke toeristische bezienswaardigheden en typische toeristische trekpleisters, deze kan je altijd op eigen gelegenheid bezoeken. Met BroodenTomaat ga je Barcelona zien door de ogen van een local en ontdek je de bijzondere en verborgen plekjes zoals de typische kleine straatjes, de kleine barretjes met authentieke tapas, de schitterende gebouwen, de zee en nog veel meer!

Ga op pad met een echte Nederlandstalige gids en ontdek Barcelona´s mooiste plekjes met een gids die er echt voor jou is!

> Klik hier om een tour te kiezen!

Fietsen in Barcelona

Fietsen in Barcelona met een Nederlandse gids!

Een fietstour door Barcelona is een aanrader voor diegene die meer van Barcelona wilt zien dan het stadscentrum. Fiets mee door straten en langs bezienswaardigheden waar je anders niet snel zult komen en kunt vinden. Barcelona is erg compact en vlak en dan ook zeer goed te befietsen! De gids weet jou precies mee te nemen naar de plekken die er echt toe doen. De route wordt vooraf in overleg gemaakt met de gids.

> Boek je fietstour nu!

Op pad met de kids

Wandel routes voor & met kinderen

Wij bij BroodenTomaat én Mamyloe vinden het belangrijk dat de kinderen het net zo leuk hebben als de ouders en zo is deze tour dan ook een echte aanrader voor wanneer je met de kinderen in Barcelona bent. Deze tour is perfect samengesteld voor een juiste balans voor fun voor de kinderen en informatie, een echte aanrader voor het hele gezin!

> Boek je tour nu!