Fietsen in Barcelona

Alle dagen te boeken - Nederlandse gids - Altijd privé
Deze tour start om: 10:00h, 10.30h en 15.00h
Prijs: 49€ p.p.
Ontdek Barcelona op de fiets tijdens de privé fiets tour van BroodenTomaat! Laat de Nederlandstalige privé gids jou en jouw gezelschap de mooiste plekken zien op een ontspannen manier en laat de gids jullie onderweg van alles over Barcelona vertellen. De fietstour is privé dus alleen jouw gezelschap zal met een Nederlandstalige gids op pad gaan die er echt alleen voor jullie is.

Voordat de tour start worden eerst overlegd welke route jullie ongeveer gaan fietsen en als er specifieke wensen zijn kun die aan de gids laten weten. Fiets bijvoorbeeld met jullie gids langs Barcelona’s mooiste highlights of laat de gebaande paden voor wat het is en fiets langs de leukste verborgen juweeltjes, minder toeristische punten en ontdek het echte Barcelona leven! De gids heeft liefde en passie voor de stad welke graag overgebracht wordt aan de Barcelona bezoeker. De gids weet je mee te nemen naar juist die plaatsen die zeker de moeite waard zijn om te zien. Fiets mee door Port Vell, langs het strand en geniet tussendoor van een heerlijk glas cava. De gids is Nederlands en geeft jullie graag tips mee voor de resterende dagen, dus boek de tour aan het begin van je vakantie! Omdat de fiets tour privé is heeft de gids alle tijd voor jullie alleen!

Kies zelf! Beiden tours zijn privé tours, dus je fiets alleen met jouw vrienden, familie of collega´s met persoonlijke Nederlandse gids door Barcelona. Met de 3 uur durende tour proef je van verschillende wijken, kom je langs de interessantste highlights en bezienswaardigheden die er echt toe doen. Geniet van de wind in je haren, de Spaanse zon en ontdek Barcelona! Tijdens onze tour krijg je niet alleen maar droge stof, maar ook leuke anekdotes te horen!

En vergeet niet:

 • - Comfortabele, stevige en goed onderhouden fietsen
 • - Ervaren Nederlandssprekende gids
 • - Een topervaring met mooie foto momenten
 • Belangrijke informatie

 • - Duur: ongeveer 3 uur
 • - Starttijd: dagelijks om 10:00 uur
 • - Kinderfietsen beschikbaar vanaf 6 jaar
 • - Seizoen: het hele jaar door. Indien het veel regent zou de tour kunnen worden verschoven.
 • - Bij lichte regen zijn er poncho's beschikbaar
 • - Kinderzitje achterop en voorop beschikbaar

 • Heb je vragen? Neem contact met ons op. We helpen je graag!

  Waar start de tour? De tour zal starten vanaf de fietsshop El Ciclo in de Gotische wijk. Na de aanvraag van de tour hebben wij een persoonlijke emailwisseling waarin je de exacte gegevens met uitleg in .pdf bijlage ontvangt.

  > Klik hier om te reserveren!


  Onze andere privé tours in Barcelona

  Wandel tour Barrio Gracia - Wandel tour Ruta Centro
  Wandel tour met Wijnproeverij - Familie wandel tour
  Familie fiets tour - Barcelona op zijn best