Barcelona with a view: e-bike tour

Alle dagen te boeken - Nederlandse gids - Altijd privé
Deze tour start om: 10:00h, 10.30h en 15.00h
Prijs: 70€ p.p.

De perfecte tour voor wie al een paar keer in Barcelona is geweest en letterlijk een niveau hoger wilt fietsen. Je gaat op stap met een Nederlandstalige gids die je mee neemt naar de fantastische uitzichten over Barcelona. Zowel vanop de Montjuïc heuvel of Park Guell kan je Barcelona bewonderen. De gids toont je er de mooiste plekjes, waar je met een gewone fiets niet naar toe kan. Omdat je met een privé gids op stap gaat, verloopt de tour op een ontspannen manier. De Nederlandstalige gids vertelt jullie onderweg van alles over Barcelona en deelt met jou de leukste weetjes.

Tijdens deze tour verlaat je de drukke stad en kan je Barcelona bewonderen vanuit de hoogte. Je geniet van de verhalen, de rust en het uitzicht. De e-bike tour is privé, dus enkel voor jou en je je gezelschap. Voordat de tour start, wordt nog eens overlegd welke route jullie zullen fietsen en als er specifieke wensen zijn, mag je die zeker aan de gids laten weten. Wil je bijvoorbeeld alles over Gaudi te weten komen, geef dat gewoon door! Door de e-bike kunnen we je meenemen langs de leukste verborgen juweeltjes, zoals de cactustuin, de Olympische site en het kasteel van Montjuic. Maar zo kan je bijvoorbeeld ook makkelijk naar de wijk Poblenou, of de levendige tweedehandsmarkt Encants. Een echte originele tour!

Onze gids geeft jullie graag tips voor de komende dagen, dus boek de tour best aan het begin van je vakantie!

En vergeet niet:

  • Comfortabele, stevige en goed onderhouden e-bikes

  • Ervaren Nederlandstalige prive- gids

  • Een topervaring met mooie foto-momenten

Belangrijke informatie

  • Duur: ongeveer 3 uur

  • Starttijd: dagelijks om 10:00 uur, 10.30 uur of 15 uur.

  • Kinderfietsen beschikbaar

  • Seizoen: het hele jaar door. Indien het veel regent, kan de tour worden verschoven.

  • Bij lichte regen zijn er poncho's beschikbaar Heb je vragen? Neem contact met ons op. We helpen je graag!

Waar start de tour? De tour zal starten in de Gotische wijk. Nadat je de tour boekt, sturen we je een persoonlijk mailtje met alle details zoals de afspraaklocatie, het telefoonnummer van de gids en unieke tips over Barcelona!

> Klik hier om te reserveren!


Onze andere privé tours in Barcelona

Wandel tour Barrio Gracia - Wandel tour Ruta Centro
Wandel tour met Wijnproeverij - Familie wandel tour
Familie fiets tour - Barcelona op zijn best