Combi tours in Barcelona

Op pad met een echte Nederlandse privé gids
Als je op zoek bent naar de ultieme beleving van het leven in Barcelona dan ben je bij ons op het juiste adres! Boek jouw wandeltour of fietstour naar keuze bij BroodenTomaat en ga samen met een professionele Nederlandse privé gids wandelend of al fietsend door deze prachtstad om de beste verborgen plekjes te leren kennen!

Naast onze basis wandel,- en fiets-tours Hebben wij een aantal speciale tours samengesteld. Deze tours zijn totaal verschillend van elkaar qua bezienswaardigheden zodat er voor iedereen een passende keuze is. Zie hieronder voor een overzicht van alle tours:Barcelona op zijn best!

Barcelona op zijn best!

6 uur durende privé fiets en wandeltour! Te boeken voor maandag t/m zaterdag. Prijs: €110,- p.p.
De ideale tour om Barcelona zeer goed te leren kennen of om eens een ander Barcelona te ontdekken met privé gids! Fiets met ons mee, lunch tussen de locals en ter afwisseling maken we een interessante wandeling. De wijken met de minste toeristen liggen wat verder uit het centrum vandaan en de privé wandel- en fietstour van BroodenTomaat combineert juist de voordelen van beide tours door te fietsen door verschillende wijken van Barcelona en biedt de mogelijkheid om te kunnen wandelen door een lokale en gezellige wijk zoals Gracia of Poble Nou, waar de Catalanen zelf wonen en werken en nog maar weinig ontdekt is door toeristen.

> Lees meer over deze fietstour

Spetterende zomer tour!

Spetterende zomer tour!

Privé fietstocht + Suppen + fiets voor de gehele dag!! Prijs: €70,- p.p.
Ontdek Barcelona vanaf het water en het land! Barcelona met privé gids op de fiets verkennen is de beste manier om de mooiste verborgen juwelen te zien. Omdat de tour privé is kun je met jouw eigen privé gids door de smalste straatjes van Barcelona fietsen, kun je veel zien in een korte tijd en vang ondertussen een heerlijk zomers briesje. Daarnaast is fietsen in de warme zomermaanden perfect, want wandelen is dan toch echt wel vermoeiender. Op de fiets krijg je simpelweg het beste van Barcelona te zien en omdat jij aan kunt geven wat je graag wilt zien en de tour volledig afgestemd wordt op jouw wensen is een privé fietstour 1 van dé hoogtepunten tijdens de vakantie!

> Lees meer over deze fietstour

Wandeltour met wijnproeverij

Wandeltour met Wijnproeverij

vrijdag. zondag. maandag. - Nederlandse gids. Prijs: €70,- p.p.
Wil je meer weten van Barcelona en wil je meer weten van wijn? Boek dan nu deze unieke wandel tour! Deze wandeltour start met Nederlandse gids die je meeneemt door het oudste gedeelte van Barcelona. Krijg onderweg een aantal prachtige highlights te zien en word op een ontspannen manier met de enthousiaste gids meegenomen langs de verborgen juweeltjes en door de leukste straatjes. De gids laat je de leukste winkeltjes, barretjes en restaurantjes zien en vertelt naast geschiedenis ook over het dagelijks leven van de Catalaan en de leukste anekdotes!

> Lees meer over deze unieke tour

Exclusive Ladies Tour

Exclusive Ladies Tour

Privé wandeltour + manicure + cava. Te boeken voor maandag t/m zaterdag Prijs: €60,- p.p.
Dames! Dit is dé combi tour voor jullie! Willen de mannen naar Camp Nou of ben je samen met je vriendin, dochter of zus in Barcelona, boek dan deze tour! Wandel samen met jouw privé gids door het oude centrum van Barcelona en laat je verassen met de meest indrukwekkende plekken van de stad! Geen highlights, maar verborgen juweeltjes, de fijnste straatjes en leukste boetiekjes. Noteer tijdens de wandeling jouw favoriete stops, geniet onderweg van een frisse cava en eindig de wandeling in de beautysalon van Emily Freitas!

> Lees meer over deze unieke tour