Combi tours in Barcelona

Op pad met een echte Nederlandse privé gids
Als je op zoek bent naar de ultieme beleving van het leven in Barcelona dan ben je bij ons op het juiste adres! Boek jouw wandeltour of fietstour naar keuze bij BroodenTomaat en ga samen met een professionele Nederlandse privé gids wandelend of al fietsend door deze prachtstad om de beste verborgen plekjes te leren kennen!

Naast onze basis wandel,- en fiets-tours Hebben wij een aantal speciale tours samengesteld. Deze tours zijn totaal verschillend van elkaar qua bezienswaardigheden zodat er voor iedereen een passende keuze is. Zie hieronder voor een overzicht van alle tours:Barcelona op zijn best!

Barcelona op zijn best!

6 uur durende privé fiets en wandeltour! Te boeken voor maandag t/m zaterdag. Prijs: €110,- p.p.
De ideale tour om Barcelona zeer goed te leren kennen of om eens een ander Barcelona te ontdekken met privé gids! Fiets met ons mee, lunch tussen de locals en ter afwisseling maken we een interessante wandeling. De wijken met de minste toeristen liggen wat verder uit het centrum vandaan en de privé wandel- en fietstour van BroodenTomaat combineert juist de voordelen van beide tours door te fietsen door verschillende wijken van Barcelona en biedt de mogelijkheid om te kunnen wandelen door een lokale en gezellige wijk zoals Gracia of Poble Nou, waar de Catalanen zelf wonen en werken en nog maar weinig ontdekt is door toeristen.

> Lees meer over deze fietstour

Wandeltour met wijnproeverij

Wandeltour met Wijnproeverij

vrijdag. zondag. maandag. - Nederlandse gids. Prijs: €70,- p.p.
Wil je meer weten van Barcelona en wil je meer weten van wijn? Boek dan nu deze unieke wandel tour! Deze wandeltour start met Nederlandse gids die je meeneemt door het oudste gedeelte van Barcelona. Krijg onderweg een aantal prachtige highlights te zien en word op een ontspannen manier met de enthousiaste gids meegenomen langs de verborgen juweeltjes en door de leukste straatjes. De gids laat je de leukste winkeltjes, barretjes en restaurantjes zien en vertelt naast geschiedenis ook over het dagelijks leven van de Catalaan en de leukste anekdotes!

> Lees meer over deze unieke tour