Barcelona op z’n best!

6 uur durende privé fiets en wandeltour! Te boeken voor maandag t/m zaterdag - Start om 10h - Nederlandstalige gids.
Prijs 6h: €130,- p.p.
De ideale tour om Barcelona zeer goed te leren kennen of om eens een ander Barcelona te ontdekken met privé gids! Fiets met ons mee, lunch tussen de locals en ter afwisseling maken we een interessante wandeling. De wijken met de minste toeristen liggen wat verder uit het centrum vandaan en de privé wandel- en fietstour van BroodenTomaat combineert juist de voordelen van beide tours door te fietsen door verschillende wijken van Barcelona en biedt de mogelijkheid om te kunnen wandelen door een lokale en gezellige wijk zoals Gracia of Poble Nou, waar de Catalanen zelf wonen en werken en nog maar weinig ontdekt is door toeristen.

Voordat de fietstour vertrekt kunnen jullie je wensen bespreken met de gids m.b.t. de route. Willen jullie langs een paar highlights, langs de leukste en meest lokale straatjes, langs 'verborgen juweeltjes'... Alles kan! We fietsen door verschillende delen van de stad en stoppen op verschillende punten voor een duidelijke uitleg over hetgeen waar we ons bevinden. Bij BroodenTomaat krijgen jullie niet alleen maar droge stof, maar ook leuke anekdotes te horen!!

En vergeet niet:

 • - Deze tour is volledig privé
 • - Uniek, vermakelijk en ideaal voor koppels en vriendengroepen
 • - Inclusief privé gids, fietsenhuur, terras momentje en lunch!
 • Waar start de tour? De tour zal starten vanaf de fietsshop El Ciclo in de Gotische wijk. Na de aanvraag van de tour hebben wij een persoonlijke emailwisseling waarin je de exacte gegevens met uitleg in .pdf bijlage ontvangt.

  > Klik hier om te reserveren!


  Onze andere privé tours in Barcelona

  Wandel tour Barrio Gracia - Wandel tour Ruta Centro
  Wandel tour met Wijnproeverij - Familie wandel tour
  Familie fiets tour - Fietstour Barcelona