Wandeltour met Wijnproeverij

Stadswandeling met privé gids – 5 wijnen - bijpassende hapjes - vrijdag, zondag, maandag - om 15h – Nederlandstalige gids. Duur: 4h Prijs: €89,- P.P

Geniet van een wandeling door Ciutat Vella met aansluitend een wijnproeverij!

Wil je meer weten van Barcelona en wil je meer weten van wijn? Boek dan nu deze unieke wandel tour! Deze wandeltour start met Nederlandse gids die je meeneemt door het oudste gedeelte van Barcelona. Krijg onderweg een aantal prachtige highlights te zien en word op een ontspannen manier met de enthousiaste gids meegenomen langs de verborgen juweeltjes en door de leukste straatjes. De gids laat je de leukste winkeltjes, barretjes en restaurantjes zien en vertelt naast geschiedenis ook over het dagelijks leven van de Catalaan en de leukste anekdotes!

Na de ongeveer 2 uur durende stadswandeling eindigen we bij de proeflocatie van Blend and Bottled in de wijk El Born, waar de enthousiaste Nederlandse wijnkenner Claartje je met een heerlijk glas cava zal ontvangen voor de wijnproeverij 'A taste of Spain'. In ongeveer 2 uur reis je langs vijf verschillende wijngebieden van Spanje. Op een relaxte en informele manier leer je over de verschillende Spaanse druifsoorten die de proeftafel passeren en zo ontdek én beleef je de smaken van een land vol wijnlekkers! Uiteraard wordt het proeven begeleid met bijpassende authentieke Spaanse hapjes. Tevens ontvang je het Blend and Bottled aromawiel en een proefwijzer wat je zal helpen om smaken en geuren te benoemen.

Deze tour is de ideale combinatie voor juist diegene die geïnteresseerd is in het oude centrum van Barcelona met zijn prachtige verborgen juweeltjes en pittoreske plekken én de dag wilt afsluiten met een heerlijke wijnproeverij! Laat je meenemen door het mooie Barcelona met het persoonlijke tourbedrijf BroodenTomaat die jou laat kennismaken met de stad en geniet bij Claartje in een toegankelijke sfeer over de basisbeginselen rondom Spaanse wijn, smaak, proeftechniek en wijn/spijs combinaties.

Op deze manier maak je optimaal kennis met de stad Barcelona én Spanje zelf!

En vergeet niet:
 • - De wijnproeverij is in het Nederlands.
 • - De proeverij vindt plaats in een groep van maximaal 8 wijnliefhebbers.
 • - De wandeltour is privé en de aansluitende proeverij vindt plaats in een groep van maximaal 8 wijnliefhebbers.
 • - Voor wijnliefhebbers een must!

 • Prijs: 89 € p.p. en bevat een 2 uur durende informatieve en ontspannen wandeltocht met *aansluitend een 2 uur durende wijnproeverij bij Claartje van Blend and Bottled.

  Waar start de tour? De tour start aan plaça Catalunya. Na de aanvraag van de tour hebben wij een persoonlijke emailwisseling waarin je de exacte gegevens met uitleg in .pdf bijlage ontvangt.

  > Klik hier om te reserveren!


  Onze andere privé tours in Barcelona

  Wandel tour Barrio Gracia - Fietsen in Barcelona
  Wandel tour Ruta Centro - Familie wandel tour
  Familie fiets tour - Barcelona op zijn best