Fietsen met de kinderen in Barcelona: Mamyloe familiefietstour

Alle dagen te boeken - Nederlandse gids - Altijd privé
Deze tours starten om: 10:00h, 10.30h en 15.00h
Prijs: 55€ p.p.
Kinderen t/m 12 jaar €10,- p.p.
Fietsen door Barcelona, een actieve en leuke tour voor het hele gezin! Deze unieke fietstour met de kinderen hier in Barcelona is speciaal opgezet in samenwerking met Mamyloe.nl, want wij kennen als geen ander de tofste en gaafste plekken voor jou en je kinderen. Laat je meenemen met een Nederlandse privé gids op de fiets door de Catalaanse hoofdstad en zo kunnen we je bijvoorbeeld meenemen langs het heerlijke strand, het armenziekenhuis waar de beroemde architect Gaudi overleden is en het prachtige stadspark la Ciutadella waar de kinderen even rond kunnen rennen. We laten je graag de meest bijzonere plekken van Barcelona zien voor jou en de kids.

Wij bij BroodenTomaat én Mamyloe vinden het belangrijk dat de kinderen het net zo leuk hebben als de ouders en zo is deze tour dan ook een echte aanradervoor wanneer je met de kinderen in Barcelona op vakantie bent.

Incl. Nederlandse privé gids en fiets. Deze tour is speciaal ontworpen voor ouders met kinderen tussen de 6 en 12 jaar! Duur: ongeveer 3 uur.

En vergeet niet:

 • - Deze tour is volledig privé
 • - Volledig Nederlandstalig
 • - Perfect voor wanneer je met de kinderen naar Barcelona komt!
 • Waar start de tour? De tour zal starten vanaf de fietsshop El Ciclo in de Gotische wijk. Na de aanvraag van de tour hebben wij een persoonlijke emailwisseling waarin je de exacte gegevens met uitleg in .pdf bijlage ontvangt.

  > Klik hier om te reserveren!


  Onze andere privé tours in Barcelona

  Wandel tour Ruta Centro - Fietsen in Barcelona
  Wandel tour met Wijnproeverij - Familie wandel tour
  Wandel tour Barrio Gracia - Barcelona op zijn best